Astrologinen-konsultaatio

Länsimainen astrologinen konsultaatio

Fengshuin avulla tarkastellaan paikan tuntua, astrologian avulla ajan laatua. Molempiin on kehitetty monenlaisia menetelmiä, fengshuihin Kiinassa ja astrologisia menetelmiä joka puolella maailmaa. Monissa fengshui-menetelmissä otetaan huomioon myös sekä aika-aspekti että tilan käyttäjän persoona. Perinteisesti fengshuin tukena on käytetty kiinalaista astrologiaa. Fengshui ja kiinalainen astrologia ovatkin tiiviisti kytkeytyneitä toisiinsa.
 
Länsimaista astrologiaa yli 30 vuotta harrastaneena käytän fengshui-asiakkaittenikin persoonaan ja tarpeisiin tutustumiseen pääasiassa länsimaista astrologiaa. Olen myös tehnyt astrologista konsultointia 20 vuoden ajan. Teen konsultointini mieluten aina kasvokkain. Normaali, uuden asiakkaan kanssa tehtävä konsultaatio kestää kaksi tuntia. Tarvittaessa voidaan keskittyä johonkin erityisteemaan.
Teen myös relokaatiotulkintoja ja astrokartografiaa. Niiden avulla voidaan tarkastella eri paikkakuntien ja maanosien suhdetta syntymäkarttaan. 
 
Olen Suomen Ammattiastrologit ry:n jäsen ja sitoutunut sen eettisiin ohjeisiin.

Tarvittavat etukäteistiedot

Astrologista konsultaatiota varten tarvitaan syntymäpäivä, tarkka syntymäkellonaika ja tieto syntymäpaikkakunnasta. Syntymäkellonaika kannattaa tarkistaa luotettavasta lähteestä, tarvittaessa syntymäsairaalan arkistosta tai Kansallisarkistosta.

Suositus

"Kristiinan tekemä astrologinen ajankuva on ollut ihmeellisen tarkkaa: mm. kumppanin ilmestyminen elämääni toteutui parin viikon tarkkuudella. Samoin työhön liittyvät teemat ovat täsmänneet sekä ajallisesti että työn luonteen kuvaamisessa."
Tiina R., FT